-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Vit mjuk räv plysch

454,00 kr568,00 kr

Den här vackra rävplyschan är vit och har 9 vänliga svansar. Perfekt för heminredning. Den här lilla räven kommer garanterat att bli en snabb favorit med sin mjuka, fluffiga päls och sitt söta ansikte. Perfekt för att gosa med och vår rävplysch är också idealisk för lek. Ditt barn kommer att älska att bära runt på den och leka med den varhelst de går. Den här rävplyschan är tillverkad för att hålla länge och kommer att stå emot tidens tand. Den är också lätt att ta hand om, det är bara att göra den fläckvis ren om det behövs.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vit mjuk pälsig räv plysch Djur Plysch Räv Material: Bomull

Vit mjuk räv plysch

Den nio-svansiga räven är en varelse som förekommer i asiatiska sagor och legender. Möt den listigaste av andar. Med sitt charmiga utseende och sin förtjusande personlighet kommer vår rävplysch garanterat att ge leenden var han än går! Det här uppstoppade djuret är perfekt för barn i alla åldrar och är en fantastisk present för alla tillfällen.

Ett smart djur

Räven är ett listigt djur som klarar av många situationer och har ett verkligt anpassningsförmåga. Men framför allt är han alldeles för söt. Den här rävplyschan är tillverkad av mjuka, högkvalitativa material och kommer garanterat att bli en favoritkramkompis.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

COTTON

Tranche d'âge

> 3 ans