-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

TY Cosmic Fox plysch

181,00 kr

Välj den här förtjusande flerfärgade rävplyschan för att ge din lilla flicka eller pojke en lojal och vänlig följeslagare. Den är också perfekt för att stimulera fantasin och uppmuntra kreativt tänkande. Oavsett om ditt barn myser med den vid läggdags eller använder den som ett kreativt tillbehör i sitt senaste fantasiäventyr kommer rävplyschan säkert att bli en uppskattad vän i många år framöver.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
TY Cosmic Fox Plush Animal Plush Fox Material: Bomull

TY Cosmic Fox plysch

Jag är en söt räv med vackra rosa öron och jag bjuder in dig att bli min vän för alltid. Den här räven är gjord av mjuka och fluffiga material och är extremt gosig och gullig. Den kommer garanterat att ge ditt barn ett leende på läpparna, och den har den perfekta storleken för dem att ta med sig överallt. Oavsett om han myser hemma eller tar med honom på äventyr kommer den här räven att vara en välkommen följeslagare.

Ett smart djur

Räven är ett listigt djur som klarar av många situationer och har ett verkligt anpassningsförmåga. Men framför allt är den ett mycket sött djur. Så vad väntar du på? Ge ditt barn vänskapens gåva med detta bedårande rävplysch idag! Den här gosiga lilla räven är perfekt för ditt barns sovrum eller lekrum. Dess supermjuka tyg och förtjusande egenskaper kommer att göra den här räven till en favorit bland ditt barns gosedjur.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

COTTON

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

15cm