-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Plysch med ormdocka

340,00 kr

Den här söta plyschan är en stor orm. Den är också en marionett eller så kan du sätta din hand i huvudet på den för att få den att leva och låta den berätta vackra historier och äventyr för dina barn. Så kolla in vårt fantastiska ormplysch! Den här bedårande leksaken är perfekt för barn som älskar djur och kommer garanterat att ge många leenden och skratt. Vårt ormplysch är tillverkat av högkvalitativa material och är mycket mjukt, vilket gör det perfekt för att gosa med. Dessutom är den utformad för att tåla många timmars lek. Barnen kommer att älska att se den rulla upp och ner när de leker.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch orm docka Plysch orm Plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 155cm

Den berättande ormen

Den här söta plyschan kommer att bli den nya berättaren. En rolig docka som du vill lyssna på och gosa med.

Ormen, det klokaste djuret i skogen

Visste du att ormen representerar kunskap, visdom och återfödelse? Ormen är ett djur som är skrämmande på grund av sitt utseende och ibland sin farlighet, men den är också ett av de klokaste och mest intelligenta djuren vi känner till. Kanske kan dess närvaro hjälpa dig att bli lika klok. Upptäck hela vår kollektion av ormplysch på webbplatsen.
Orm plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

155cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériau

Coton