-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Grön pyton plysch

249,00 kr

En mjuk grön pyton som inte alls är skrämmande. Berätta historier för ditt barn i det vilda och lär dem list och visdom. 130 cm av berättelser, kramar och mjukhet. Det här gosiga utterplyschet är perfekt för ditt lilla barn. Tillverkad av mjuka och gosiga material kommer den snabbt att bli en favorit. Den barnsäkra designen gör den perfekt för gos och lek. Dessutom har den här uttern en charm och lekfullhet som garanterat kommer att ge ditt barn ett leende på läpparna.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grön Python Plush Snake Plush Animals a7796c561c033735a2eb6c: Grön

En vacker pyton

Python är en symbol för jorden. Drottning Kleopatra gillade att bära dem på sina handleder. Få ditt barns berättelser att se kungliga ut med det här plyschet. Det här gosiga utterplyschet är den perfekta leksaken för ditt lilla barn.

Ormen, det klokaste djuret i skogen

Visste du att ormen representerar kunskap, visdom och återfödelse? Ormen är ett djur som är skrämmande på grund av sitt utseende och ibland sin farlighet, men den är också ett av de klokaste och mest intelligenta djuren vi känner till. Kanske kan dess närvaro hjälpa dig att bli lika klok. Upptäck hela vår kollektion av ormplysch på webbplatsen.
Orm plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

130cm