-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Nallebjörn Rosa full av kärlek

568,00 kr750,00 kr

Upptäck den rosa nallen full av kärlek, en nalle som dina barn kan räkna med! Oavsett hur många år som går kommer hennes kärlek till dina barn aldrig att förändras, hon vill bara vara med dem och ge dem lycka!

Den här vackra rosa plyschbjörnen är så mjuk och gosig! Hon är tillverkad av mjukt tyg och är prydd med små tyllkvastar för en feminin touch.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa plyschbjörn full av kärlek Plyschbjörn Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|60cm|80cm

Rosa nallebjörn full av kärlek

Den kärleksfulla rosa björnen är så öm! Titta in i hennes ögon och du kommer att hitta ett hav av kärlek och vänlighet! Hon älskar att göra barn glada!
Vår rosa björnplysch är supermjuk och perfekt att gosa med. Den söta designen och de långa öronen på vår nalle gör den omöjlig att motstå och den kommer garanterat att bli ditt nya favoritdjur.
Den här nallen är tillverkad av högkvalitativa material och är stoppad med skum för en mjuk och bekväm känsla. Den är också lätt att rengöra, lägg den bara i tvättmaskinen.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe