-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Nallebjörn Full av Kärlek

568,00 kr750,00 kr

Upptäck den kärleksfulla isbjörnen, en plysch som kommer att ta hand om dina barn! Den kommer att följa dem från deras tidigaste barndom till vuxen ålder och se till att de inte saknar något!

Lovey White Bear Plush är en bedårande vit nallebjörn med ljusa svarta ögon och ett brett leende. Han är mjuk att röra vid och perfekt för att gosa med. Han lutar sig åt sidan, som om han gör en kärleksförklaring till dig.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vit björn plysch full av kärlek plysch björn plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 100cm|80cm

Nallebjörn full av kärlek

Den kärleksfulla isbjörnen i plysch är förtjusande med sitt lilla leende! Hon väntar bara på att du ska ge henne stora pussar och kramar!
Denna vackra vita nallebjörn är full av kärlek och ömhet att erbjuda.
Den är perfekt för kramar och för barn som älskar djur. Hans vita päls är mycket mjuk och han har stora, glänsande svarta ögon som inbjuder till ömhet. Den här nallen blir en fantastisk följeslagare för barn och kommer att ge dem mycket glädje.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe