-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Brun nallebjörn full av kärlek

568,00 kr750,00 kr

Upptäck den bruna nallen full av kärlek, nallen som bara vill en sak: göra dig lycklig! Hon kommer att göra allt för din lycka: ta hand om dig, få dig att skratta, älska dig av hela sitt hjärta…

Den här vackra bruna plyschbjörnen är mjuk och fluffig, och hans päls är silkeslen och lyxig. Han är cirka 100 cm hög och har ett härligt ansikte med stora bruna ögon och en knappnäsa.

Han är helt stoppad med mjuk, fluffig bomullsull, vilket gör honom mycket bekväm och behaglig att röra vid. Han sitter så att du kan ställa honom på en hylla eller ett bord, eller hålla honom för en kram. Han är en fantastisk följeslagare för både barn och vuxna och kommer garanterat att ge ett leende till alla som möter honom!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Brun nallebjörn full av kärlek

Den kärleksfulla bruna plyschbjörnen är så gosig, men också så mjuk! Den väntar bara på att du ska ge den stora pussar och kramar fulla av ömhet! Hennes storlek på 31 cm gör henne ganska spännande, lätt att bära med sig för att leka var som helst! Dess vikt gör den ganska lätt, vilket gör den lätt att hantera för de små. Det är en plyschleksak av hög kvalitet, tillverkad av mjukt tyg som känns mjukt och har en snygg finish. Dess fina finish gör den till en produkt av hög kvalitet. Dess attraktiva pris gör den till en prisvärd present för alla. Dess lilla storlek gör den lätt att bära med sig och leka med, vilket är idealiskt för små barn.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe