-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nalle att tugga på

284,00 kr568,00 kr

Här är den vita björnen, som är så söt! Den här lilla nallen älskar att umgås med barn och följer gärna med dem på alla deras äventyr! Kom igen!

Denna mjuka och gosiga nallebjörn är perfekt som kärleksleksleksleksak eller födelsedagspresent. Barnen kan ha roligt att krama och kyssa den hela dagen.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vit nallebjörn plysch djur plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|50cm|60cm

Nalle att tugga på

Den vita björnen är jättefin! Hon älskar att få barn att skratta och ge dem stora kramar på kvällen innan de somnar! Cuddly White Bear är en helt vit nallebjörn med ett stort huvud och en rund kropp. Han är väldigt mjuk att röra vid och har ett roligt uttryck. Barn älskar att leka med honom och gosa med honom. Den vita plyschbjörnen är en underbar plysch för barn och vuxna. Den är supermjuk och mycket realistisk. Hans päls är så vit och tät att den är nästan oemotståndlig. Hon är också imponerande med sina stora tassar och sitt stora huvud. Hon är en riktig naturkraft och kommer garanterat att göra intryck på alla som ser henne.

Pappa Björn

Björnen förkroppsligar en gudomlighet, en symbol för makt, förnyelse och till och med kunglighet, eftersom den länge var djurens symboliska kung! Det finns ett mycket starkt band mellan barnet och björnen som alltid finns där för att lugna barnet.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe