-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Madame Lama plysch

397,00 kr511,00 kr

En söt plysch av en kvinnlig lama med en fin hatt och en liten rosa rosett, det är Madame Llama. Madame Lama gillar att ta hand om barn, berätta historier för dem och ge dem massor av kramar.

Lek med en ny vän med Madame Lama plysch! Den här bedårande plyschleksaken är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk att röra vid. Madame Lama är klädd i en vävd klänning med rynkade detaljer och vit ugglebroderi på framsidan. attribut Madame Lama är en högkvalitativ plysch med en broderad uggleklänning på framsidan.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mrs. Lama Plush Lama Plush Animals 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm|55cm

Fru Lama

Madame Lama tar ditt barn med sig till fjärran platser. En mycket mjuk och rörande plysch som kommer att följa med ditt barn till lek och tupplur. Plyschan Madame Lama är en magnifik representation av Perus emblematiska djur. Det är en idealisk gåva för både barn och vuxna, och kommer garanterat att bli ett bra tillägg till varje mjukdjurssamling. Madame Llama är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk vid beröring. Madame Lamas ögon är gjorda av hårdplast, vilket ger henne ett uttrycksfullt utseende.

Lama är det mest nyfikna djuret

”Nej, jag spottade inte i din yop…” Laman är ett särskilt nyfiket och känsligt djur. Han är mycket uppmärksam på den kärlek och uppmärksamhet som människor ger honom. Ta dig tid att älska och beundra honom, han kommer inte att spotta på dig. Hitta alla våra lama plyschor på webbplatsen.
Lama plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa

Matériau

Coton

Tranche d'âge

13-24 mois