-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Jätte lama plysch

340,00 kr795,00 kr

Den här jättelama-plyschan kommer att bli de små barnens favoritföremål, tillsammans med henne kommer de att ge sig ut på äventyr och upptäcka den magiska världen på de sydamerikanska slätterna. På natten kommer de att mysa tillsammans och drömma om nya fantastiska epos.

Jättelamaplysch att dela med din familj! Den här vackra jättelama-plyschan är tillverkad av mycket mjuka och varma material. Dess päls är så mjuk att du kommer att vilja gosa med den hela dagen!

Dess längd på 1 meter gör den till den perfekta jättelama-plyschan för stora barn och vuxna. Den är fylld med mikrokulor som ger den en mjuk och gosig känsla. Dess avlånga form och smala silhuett ger den mycket charm. Dess svarta knappögon ger den ett uttrycksfullt och älskvärt utseende. Hans långa, buskiga svans är prydd med färgglada fläckar som ger honom en touch av originalitet.

Både unga och gamla kommer att älska den här jättelama-plyschan!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Giant Llama Plush Animal Plush Material: Bomull

Jätte lama plysch

Den här jättelika laman är den perfekta kudden för barnens nätter. Den är mjuk och lugnande och tar dem med på en resa till söta drömmar. En gigantisk lama-plysch i supermjuk kvalitet, med ett plyschigt utseende och känsla. Den här vackra laman är tillverkad av mjuk plysch med tjock, vit, silkeslen päls. Hennes svarta ögon är ljusa och uttrycksfulla och hennes huvud och öron är knappformade. Hon har en liten silkeslen svans som är buskig och lockig. Detta jättelama-plysch är en fantastisk present för alla åldrar och passar perfekt för både barn och vuxna. Den är också idealisk att kramas, mysa och leka med.

Lama är det mest nyfikna djuret

”Nej, jag spottade inte i din yop…” Laman är ett särskilt nyfiket och känsligt djur. Han är mycket uppmärksam på den kärlek och uppmärksamhet som människor ger honom. Ta dig tid att älska och beundra honom, han kommer inte att spotta på dig. Hitta alla våra lama plyschor på webbplatsen.
Lama plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe