-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Stor kattplyschkudde

636,00 kr

Letar du efter en stor kattkudde som ditt barn kommer att älska? Titta inte längre än till vår stora plyschkattkudde! Den här bedårande kudden är supermjuk och gosig, vilket gör den till den perfekta sovkamraten för din lilla. Dessutom är den tillräckligt stor för att vara en bra sängkamrat! Ditt barn kommer att älska att mysa med den här stora, fluffiga kattkudden. Den är perfekt för tupplurar, läggdags eller bara för att slappna av i huset. Den här kudden är tillverkad av supermjuka material och kommer garanterat att bli ditt barns nya favorit. Dessutom kan den tvättas i maskin för enkel skötsel.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Det kommer att bli en fin tid för gosiga barn!

Letar du efter en rolig, fluffig vän att gosa med? Titta inte längre än till vår stora plyschkattkudde! Den här bedårande kissen är gjord av mjukt plyschmaterial och kommer garanterat att bli din nya bästa vän. Med sin stora storlek är vår plyschkattkudde den perfekta storleken för att mysa och kommer att få alla kattälskare att spinna av glädje.

En fantastisk följeslagare!

Den här stora plyschkatten kommer garanterat att bli din nya bästa vän, och med sin höjd är den tillräckligt stor för att gosa med dig. Tillverkad av mjukt och fluffigt tyg kommer vår stora kattkudde i plysch att glädja dig. Den är också fylld med hypoallergena polyesterfibrer, så den är perfekt för allergiker. Det bästa av allt är att den kan tvättas i maskin, vilket gör den lätt att ta hand om. Kryp in i vår stora plyschkattkudde och upptäck glädjen med att ha en pälsklädd vän utan underhåll!
På en grå soffa i ett litet vardagsrum med brunt golv, 3 plyschkuddar med en stor katt som står på soffan, en är rosa, den andra är grön och den tredje är brun

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Höjd

80cm

Matériau

COTON