-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Kattkudde grå

284,00 kr

Här är den grå kattkudden i plysch, som är alldeles för söt! Den här plyschan är mycket dynamisk och letar alltid efter fantastiska äventyr att leva! Hon kommer att älska att spendera sina dagar med dina barn!

De grå kattkuddeplyschorna är helt enkelt den perfekta presenten för alla kattälskare. Dessa gosiga leksaker är gjorda av ultramjukt och fluffigt fleecetyg, vilket gör dem perfekta för vila och avkoppling. Kuddarna har en dragkedja för enkel skötsel och en bomullsinredning. Dessa kuddar finns i många olika färger och storlekar.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch katt kudde grå Plysch katt Plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Den grå kattkudden

Den grå kattens plyschkudde gillar lugn och ro! Hon älskar också att leka med barn och ge dem stora kramar! Denna unika kattplysch är perfekt för alla som älskar katter! Den gör sig bra som kudde och är också en fantastisk kramkompis! Den perfekta presenten för alla kattälskare!

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär att vår sömn och vårt humör förbättras…

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe