-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Brun katt plyschkudde

284,00 kr

Här är den bruna kattkudden i plysch, som är alldeles för mjuk! Den här mjuka och ömma plyschkatten älskar att umgås med barn och få dem att skratta!

Produkten är tillverkad av mjukt brunt plyschmaterial. Den är perfekt för barn och vuxna som älskar katter och vill ha en mjuk, gosig leksak att gosa med. Plyschet är av hög kvalitet och kommer att vara ett perfekt tillägg till din heminredning.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plysch katt kudde Brun Plysch katt Plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 20cm

Den bruna kattkudden

Den bruna plyschkatten är full av glädje och alltid redo att ge sig ut på äventyr! Följ henne! Dess längd ger dig perfekt stöd och den är lätt att bära med sig tack vare sin rundade form. Den här kudden är idealisk för en lugn tupplur eller för att koppla av framför tv:n. Plyschan är tillverkad av polyester och är lätt att ta hand om, torka bara av den med en fuktig trasa. Den här kattkudden är en riktig kramare! Den är tillverkad av mjuk polyester och är mycket mjuk att röra vid, vilket gör den idealisk för barn. Längden ger dig en perfekt passform och den är lätt att bära med sig tack vare sin rundade form. Den här kudden är idealisk för en lugn tupplur eller för att koppla av framför tv:n.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär att vår sömn och vårt humör förbättras…

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

20cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe