-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Grå kawaii plyschkatt

284,00 kr

Det här är en kawaii grå plyschkatt som är full av mjukhet och kärlek! Den här plyschkatten lever i en underbar värld, full av glädje och lycka, och kommer att ta dig dit med stort nöje! Kom igen!

Den kawaii grå katten plysch är en söt och kawaii grå plyschkattunge. Kattungen har ett sött ansikte med stora, svarta, glänsande ögon. Den har morrhår och en liten mun. Kattungens grå päls är mjuk att röra vid. Den grå kawaii kattplysch är en bra present till barn och djurälskare.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grå katt plysch kawaii Plysch katt plysch djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 35cm

Grå katt plysch kawaii

Den grå kawaii-katten är jättefin! Hon älskar att ta hand om barn och kommer att älska dig för livet! Denna kawaii grå kattplysch är perfekt för barn och vuxna som älskar katter! Hon är mjuk och gosig och hennes kawaii-personlighet är smittsam! Hon är tillverkad av mjukt plyschmaterial och hennes ljusbruna ögon är broderade.

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär att vår sömn och vårt humör förbättras…

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

35cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe