-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Tabbykatt med Sovande Rödhårig

227,00 kr

Denna lilla sovande ginger tabby-katt i plysch är den perfekta följeslagaren för ditt barn. Bara att klappa detta söta gosedjur minskar stress. Det här fantastiska gosedjuret är perfekt för att utveckla din lilla flickas eller pojkes fantasi.

Denna rödtottade katt är det perfekta gosedjuret för barn som älskar katter! Den är mjuk att ta på och imiterar en riktig katt perfekt, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för små barn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plyschkattdocka vit Plyschkatt Plyschdjur Material: Bomull

Krispig kattunge

Denna söta, sovande ginger tabby kattdocka i plysch är perfekt för att följa med ditt barn genom natten eller under tuppluren. Ditt barn kommer att föreställa sig en härlig historia med den söta kattungen innan det somnar.

Sov bekvämt och fridfullt med denna ginger tabby katt plyschdocka. Den silkeslena pälsen och mjuka kroppen är perfekta att mysa med eller svepa in sig i. Perfekt som extra filt eller som present till både barn och vuxna, denna bedårande tabbykatt kommer säkert att charma alla!

Purr-terapi med katter

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar att bli klappad och att vara med sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt för att spinna på oss, vilket förbättrar vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

17cm