-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Katt Söt Garfield

409,00 kr

Vår förtjusande Garfield-kattplysch är perfekt för alla Garfield-fans! Den här förtjusande plyschkatten har Garfields karaktäristiska uttryck, med ett brett leende och busiga ögon. Både barn och vuxna kommer att älska hans mjuka, gosiga kropp – tillverkad av högkvalitativt tyg, säker för alla åldrar. De ljusa färgerna lyser upp vilken dag som helst och skapar timmar av fantasifull lek eller söta kramar under sagostunden.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Garfield plysch, gul katt, presenteras stående framför en liten soffa och en grön växt

En sann vän!

Den här söta Garfield-plyschan är det perfekta tillägget till varje hem eller kontor! Den här plyschan är tillverkad av högkvalitativt polyestermaterial, vilket gör den både hållbar och mjuk. Garfields plyschdesign har gjorts för att vara realistisk och verklighetstrogen, vilket ger ditt rum en iögonfallande färgklick. Oavsett om du letar efter en kärleksfull följeslagare eller ett roligt dekorativt element har den här plyschkatten allt du behöver. Garfields kattplysch mäter ungefär 7 tum, vilket gör den lätt att visa upp på vilken yta som helst utan att ta upp för mycket plats. Dessutom framhäver de ljusgula accenterna hans unika karaktär och charm. Med sitt bedårande ansikte och sin mysiga känsla kommer Garfield-plysch att älskas av alla åldrar!

För alla fantastiska äventyr!

Känn dig som din tecknade favoritkatt med vår söta Garfield-plysch! Den här mjuka och gosiga plyschleksaken är det perfekta sättet att få in lite skoj i hemmet eller sovrummet. Tillverkad av högkvalitativa material har denna Garfield-plysch realistiska färger och detaljer som ger allas vår favorit tecknade katt liv på ett charmigt och gosigt sätt. Den roliga designen gör den här plyschan till en fantastisk present för barn i alla åldrar och även vuxna som gillar att minnas!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche courte

Storlek

40cm