-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Gosedjur Garfield Katt

397,00 kr1.932,00 kr

Vi presenterar Garfields kattplysch! Om du letar efter den perfekta bästa vännen, leta inte längre! Den här lilla killen kommer garanterat att charma hjärtat hos alla barn och vuxna. Så gosig att du inte kommer att vilja släppa dem. Med sina stora runda ögon och sin karakteristiska orange färg kommer han garanterat att bli en favorit bland Garfield-fans. Han kommer garanterat att lysa upp vilket rum som helst när han placeras på en hylla eller sitter på ett skrivbord – i själva verket är hans bästa plats att mysa i dina armar för en underbar tupplur.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En förtjusande gosedjur

Vi presenterar den mest gosiga och gulliga plyschkatten Garfield någonsin! Den här plyschkatten kommer garanterat att smälta ditt hjärta med sina bedårande egenskaper, inklusive oklanderligt mjuk päls, spetsiga öron, en fin rosa näsa och ögon. Oavsett om han myser med dig i soffan eller följer med dig på spelkvällar kommer den här Garfield-plyschkatten att bli din bästa vän på nolltid. Med sitt varma leende och sina älskvärda morrhår är den här katten mer än redo att erbjuda oändligt sällskap till barn i alla åldrar. Så vad väntar du på? Skaffa en av dessa härliga gosiga vänner idag och njut av din nya följeslagare i många år framöver.

Ett brett utbud av storlekar

Kudda ihop dig med världens mest älskade figur och skapa glädje i ditt liv! Vår Garfield plyschkatt är den perfekta accessoaren för hemmet eller kontoret. Den kommer att ta dig tillbaka till dina barndomsdagar med sin vänlighet och sina ljusa färger. Den här förtjusande kärleksbunten finns i fyra storlekar: 40 cm, 60 cm, 80 cm och 90 cm – välj en enligt din nivå av tillgivenhet!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Remplissage

Coton PP

Animaux

Chat