-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Brittisk plyschkatt

624,00 kr

Ta tillfället i akt och ge denna vackra uppstoppade katt till dina barn som älskar dessa kattdjur så mycket. Det är en mycket söt katt av en ras som många vill ha.
Dina barn kommer att få en fantastisk natts sömn och kommer inte längre att vara rädda för mörkret.

British Cat Plush är en vacker brittisk kattplysch. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk vid beröring. Denna plysch är perfekt för barn och vuxna som vill lägga till en touch av stil och elegans till sin heminredning. British Cat Plush är ett utmärkt val för gåvor och kommer att uppskattas av alla som får den.

Endast 19 kvar i lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En trogen följeslagare

Barn älskar djur och det är därför den här kattungen har skapats, så att barn kan känna sig bekväma med en trogen fyrbent vän som följer med dem överallt. Den brittiska plyschkatten är en idealisk gåva för kattälskare! Den här vackra plyschkatten är extremt mjuk vid beröring och mäter cirka 22 cm i höjd. Den är perfekt för barn från 3 år och uppåt och passar även vuxna som vill adoptera en ny pälsvän!

Spinnterapi med katten

Att ha en katt hemma är bra för hela familjen. Den här lilla pälsbollen är relativt självständig och uppskattar smekningar och närvaron av sina ägare. Slutligen kan djuret känna av vår stress och kommer instinktivt till oss för att spinna, vilket innebär en förbättring av vår sömn och vårt humör.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Storlek

22cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériau

Coton