-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Mjuk rosa kanin plysch

306,00 kr

Här är den mjuka rosa kaninen som älskar barn och tar väl hand om dem! Den kan ges som gåva från födseln och följer med barnen genom hela deras ungdom! Här är en ny följeslagare, ett landmärke för barn!

Den här fluffiga lilla kaninen har precis rätt storlek för att gosa med! Tillverkad av mjukt rosa tyg och fylld av kärlek kommer den här kaninen garanterat att bli din lilla barns bästa vän. Den mjuka rosa kaninen i plysch är en idealisk gåva till påsk, babyshower eller något annat tillfälle.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Mjuk rosa kanin plysch Kanin Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 36cm

Mjuk rosa kanin plysch

Den mjuka rosa kaninen är perfekt för barn! Den har den perfekta storleken för att följa med dem på alla deras äventyr och dela stora ögonblick av lycka! Denna mjuka rosa kaninplysch är perfekt för barn. Den är gjord av mjuk plysch, med tygögon och pälsiga öron. Barnen kommer att älska den för dess gosighet och tillgivenhet.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

36cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe