-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Kawaii giraff plysch

227,00 kr568,00 kr

Detta är Kawaii giraffplysch, som är bedårande! Hon passar både små prinsar och prinsessor och kommer att älska att spendera tid med dem och ha fantastiska äventyr!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Giraff Plysch Kawaii Giraff Plysch Djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 22cm|35cm|55cm

En kawaii giraffplysch för att introducera ditt barn till savannen

Här är en mjuk och söt giraffplysch för ditt barn. Den kommer direkt från den buskiga savannen i Afrika för att bli ditt barns nya vän. Den är ett av de mjukaste och blygaste djuren. Trots sin stora storlek gillar giraffen inte konfrontationer. Det är därför den är den perfekta följeslagaren för ditt lilla barn. Dessutom älskar den här kawaii giraffen lad. Den älskar att leka med dem och få dem att skratta. Den här giraffplyschan kommer att berätta vackra historier för honom. Hon kommer att dela med sig av sina underbara äventyr med de andra djuren på savannen. Din flicka eller pojke kommer att älska hennes sällskap och kommer att älska att gå på äventyr med henne! Välkomna in den här kawaii giraffplyschan i ditt hem för att hjälpa ditt barn att upptäcka savannens skönhet och charm. En kawaii giraffplysch att leka med ditt barn Det här söta giraffplyschet kommer att vara ett bra sällskap för ditt småbarn. Den kommer att bli hans nya gosedjur. Närvaron av detta uppstoppade djur vid hans sida kommer att kompensera för din frånvaro. Han kommer att känna sig mindre ensam och kommer alltid att ha en vän att leka med. Med sin lilla rosett i nacken är den här kawaii giraffplyschan perfekt för att spela en vän, lärare eller kollega i hans små rollspel. Ditt barn kommer inte att ha långtråkigt i sällskap med sin plyschleksak. Den här giraffplyschan i mjuk bomull är också en gosdrottning. Hon älskar att bli kramad! Är ditt barn ledsen? Han kommer att finna tröst hos sin vän giraffen. Att gosa med den här kawaii plyschan är verkligen tröstande. Den mjuka, silkeslena pälsen känns bra vid beröring. Ditt barn kommer att finna ömhet och kärlek när det håller i den. Men det är inte allt! Den här kawaii giraffplyschan kommer också att vara en bra kompanjon vid tupplurar för ditt barn. Genom att ligga bredvid den kommer ditt lilla barn lätt att somna. Han kommer att tillbringa fridfulla och vilsamma nätter med sin vän giraffen. Vid behov kan barnet även använda den som kudde. Kawaii giraffplysch: en mycket trevlig gåva att erbjuda! Vill du glädja ditt barn eller en vän med en liten present? Det här kawaii giraffplyschet kommer att göra susen! För de små blir den här söta plyschan en följeslagare som de kan leka och sova tillsammans med. De äldre kommer att sätta den i sitt sovrum eller vardagsrum för att ha minnen av sin eskapad på savannen. Denna kawaii giraffplysch erbjuds till ett överkomligt pris på Ma-peluche.fr och finns i tre olika storlekar: 22 cm, 35 cm och 55 cm. Det är upp till dig att välja den modell som passar bäst för ditt barn eller din vän.

Välkommen till savannen!

Med den här giraffplyschan blir det en total miljöombyte! Du kommer att transporteras direkt till savannen. Blunda och du kommer att höra alla djur som springer runt omkring dig. Det är den perfekta plyschan för blivande upptäcktsresande och djurälskare.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe