-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Grå plyschkanin som ligger ner

284,00 kr

Här är den grå plyschkaninen, som är så mjuk! Den är så behaglig att smeka att du inte kan låta bli att ge den stora kramar! Det är en plysch att ha nära dig för att somna på natten!

Den här bedårande grå kaninen väntar på att bli din bästa vän. Den är supermjuk att röra vid och passar in i alla rum.

Den här grå plyschkaninen är så söt och gosig att din lilla kommer garanterat att älska den! Den har den perfekta storleken för att ta med i bilen, till läkarmottagningen eller någon annanstans. Den högkvalitativa konstruktionen och uppmärksamheten på detaljer gör den här plyschkaninen till en minnessak som kommer att värnas i många år framöver.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plyschkanin grå liggande plysch Kanin Plyschdjur Material: Bomull

Grå plyschkanin som ligger ner

Den grå plyschkaninen är så söt! Hon älskar att ta stora tupplurar efter en hektisk dag, och det bästa sättet att göra det på är att ligga i ett barns famn! Den grå kaninplyschkaninen ligger i en rolig position som kommer att bli en bra följeslagare för alla. Dess päls är mjuk att röra vid och dess plyschkropp är omsorgsfullt tillverkad för att säkerställa dess livslängd.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Storlek

40cm