-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Mjuk Grå Kanin

227,00 kr284,00 kr

Här är den mjuka Grå kaninen som älskar att gå ut och röra på sig! Hon gillar att gå ut tidigt på morgonen och vandra i skogen, gömma sig i hålor och upptäcka hemligheterna i den enorma världen runt omkring henne! Vill du följa med henne?

Denna vackra grå kaninplysch är tillverkad av högkvalitativa material och är extremt mjuk vid beröring. Den är perfekt för barn och vuxna som älskar djur och uppstoppade djur.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Vit mjuk plyschkanin Kanin Plyschdjur 87aa0330980ddad2f9e66f: 15 cm|20cm

Mjuk grå kaninplysch

Den mjuka grå kaninen är så söt! Hon älskar att mysa med sin familj och ge dem stora kramar när hon ligger i deras familj!
Den mjuka grå kaninen är en vacker grå plysch. Hon är väldigt mjuk och perfekt för att gosa med. Den är medelstor i storlek, vilket gör den lätt att bära med sig. Barn älskar att leka med den och ta den med sig överallt.

Upptäck vår samling av kaninplysch

Upptäck vår samling plyschleksaker med det sötaste av husdjur: kaninen! Detta djur är en symbol för dynamik och livsglädje! Han följer med unga och gamla i alla deras äventyr!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Sexe

Unisexe

Tranche d'age

> 3 ans