-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Söt svart plyschhäst

306,00 kr363,00 kr

Bli förälskad i den här helt svarta plyschiga, eleganta hästen med en unik stil och glänsande svart manke. Den här hästen har en lång svans som gör honom söt och får dig att vilja klappa honom.

Det söta svarta hästplyschet är en vacker svart häst från 30 till 60 cm hög. Han har långa ben och en silkeslen mane. Han är väldigt mjuk att känna på och ser nästan äkta ut. Små barn kommer att älska honom och kommer inte att vilja lämna honom.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt zebra plyschhäst Material: Bomull

En attraktiv häst

Den här vackra svarta hästen är så attraktiv att den kan placeras i ett vackert hörn i vardagsrummet. Den här plyschhästarna kommer att ge ditt rum en lyxig touch. Denna söta svarta hästplysch är perfekt för barn och vuxna som älskar djur och uppstoppade djur. Den är tillverkad av högkvalitativa material, vilket gör att den är väldigt mjuk att röra vid. Plyschan är medelstor, vilket gör den lätt att bära med sig vart du än går.

Hästen gillar sällskap

Hästen är ett intelligent och vänligt djur. Den har en mild och tålmodig karaktär. Den är mycket känslig för smekningar och röster. Den tycker inte om att vara ensam, den gillar att få sällskap och att gå på promenad. Det är ett lätthanterligt djur. Du letar efter rätt häst, hitta alla våra hästplyschor i samlingen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton