-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Maximus hästplysch från Rapunzel

909,00 kr

Maximus är Rapunzel och Flynns underbara sällskapshäst. Han är alltid redo att använda sin nos för att utföra sitt uppdrag med glöd. Det här Maximus hästplyschet är fantastiskt med sin helt vita manke och silkeslena svans. Ingen kan motstå hans skönhet.
Maximus plysch från Rapunzel är en vacker vit plyschhäst. Han har blå ögon och är dekorerad med många mönster av prinsessan Rapunzel. Den här hästen är perfekt för barn som älskar Disneyprinsessorna och kommer att älska att leka med den här charmiga följeslagaren.

Endast 15 kvar i lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Maximus häst plysch från Rapunzel Plush Horse Material: Bomull

Fairy häst

Maximus är prinsessans häst, och nu är det upp till ditt barn att spela rollen som prinsessa eller prins med sin vackra häst. Maximus är ett vackert Rapunzel hästplysch som garanterat kommer att få alla fans av denna Disney-prinsessa att få sina hjärtan att slå snabbare. Han är tillverkad av högkvalitativa material och hans unika design kommer att få din dotter att känna sig som prinsessan Rapunzel när hon leker med honom. De realistiska detaljerna och den trogna representationen av filmen kommer att göra Maximus till en idealisk följeslagare för fantasiäventyr. Barn kommer att älska att galoppera med Maximus och känna sig som Rapunzel när de lever ut sina egna magiska berättelser.

Hästen gillar sällskap

Hästen är ett intelligent och vänligt djur. Den har en mild och tålmodig karaktär. Den är mycket känslig för smekningar och röster. Den tycker inte om att vara ensam, den gillar att få sällskap och att gå på promenad. Det är ett lätthanterligt djur. Du letar efter rätt häst, hitta alla våra hästplyschor i samlingen.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 2 ans

Taille

35cm