-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Halloween fladdermus plysch

68,00 kr

Vill du ge ditt barn en mjuk och söt plysch till Halloween? Då är vår vackra Halloween-fladdermusplysch något för dig!

Den är både mjuk och söt och är perfekt att erbjuda till ditt lilla barn som älskar denna natt där allt är tillåtet!

Halloween fladdermusplysch är en fladdermusformad plysch som är perfekt för barn som älskar djur. Den är tillverkad av mjukt plysch och spökar i drömmarna hos både unga och gamla.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
0-8a2372.jpeg

En plyschleksak med Halloween-tema

Välj denna magnifika plysch som representerar årets mörkaste natt… Halloween!
Denna fladdermusplysch är idealisk att förvara i vardagsrummet som en dekoration för att ge lite sötma till din Halloweenfest, men den kan också kidnappas av ditt barn som säkert kommer att älska den och vilja ha den med sig i sitt rum!

Halloweenfladdermusen är en rolig och läskig plyschleksak! Den har ett fladdermushuvud med klarröda ögon och spetsiga öron. Hennes vingar är stora och svarta och hennes kropp är täckt av svart hår. Hon sitter på en gren och är redo att flyga iväg in i natten! Den här halloweenfladdermusen blir en fantastisk dekoration för ditt hem eller kontor under halloweenfesten.

En (mycket) realistisk fladdermus!

Den här söta Halloweenplyschan ger inte bara en originell touch till din Halloweendekoration, den är också mycket realistisk!
Dess utformning gör att du kan öppna eller stänga fladdermusens vingar när du vill för att få en mer eller mindre skrämmande effekt… Så vänta inte längre, välj det här plyschet för en Halloweenfest full av sötma!

halloween fladdermus plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Certification

CE

Remplissage

Coton PP

Sexe

Unisexe

Dimensions

45x18cm