-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Piggy klädd i en bi-tröja

340,00 kr

Här är grisen klädd i en bi-tröja, som är så vacker! Hon är på väg att ta en promenad på stranden, vill du följa med henne?

Om du gillar söta djur och du också gillar bin, då är plyschgrisen i bietröja något för dig! Den här vackra plyschgrisen är supermjuk att röra vid, och dess bimönstrade jumper ger den en unik stil. Barnen kommer att älska att leka med den här plyschan, och även vuxna kommer inte att kunna motstå dess mjukhet!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Plugggris klädd i bi-tröja Plugggris djur 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Piggy klädd i en bi-tröja

Plyschgrisen i bi-jumper älskar att utforska världen och fylla sitt sinne med minnen av de underbara platser hon har sett! Följ henne! Hon är 25 cm lång, vilket gör att hon är väldigt mjuk att röra vid. Hon har en vit päls och rosa öron. Hennes glänsande svarta ögon kommer att få dig att bli förälskad i henne! Den här gosedjuret är klädd i en gul tröja med ett bimönster. Kolla in den för att glädja ditt barn eller en plyschälskare!

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton