-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Glad gris plysch

227,00 kr

Här är den glada grisen, som är så söt! Hon är alltid redo att leka, skratta, men också att upptäcka världen omkring oss! Ge dig ut på ett äventyr med henne, du kommer inte att ångra dig!

Den här charmiga uppstoppade grisen kommer garanterat att få alla att le med sin glada och färgglada design. Tillverkad av mjuka och hållbara material är den perfekt för att gosa och kramas. De små realistiska detaljerna i ansiktet ger den här vackra plyschleksaken en touch av äkthet. Barnen kommer att älska att leka med den här söta och roliga grisen, så tveka inte att lägga till den i din leksakssamling.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Happy Pig Plush Pig Plush Animals Kön: Unisex

Glad gris plysch

Den glada grisen vill få många nya vänner att leka med! Är du redo att få en ny vän? Den mjuka Happy Pig är en fantastisk följeslagare för barn. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är helt vadderad för varaktig mjukhet och komfort. Happy Pig’s ljusa ögon och rosa näsa gör hans ansikte uttrycksfullt och iögonfallande, medan hans långa slappa öron ger en charmigt finurlig accent. De små kommer att vara fantasifulla när de leker med, klär ut sig, kramar eller tar med sig det här vänliga gosedjuret överallt.

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

25cm