-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Glad gris plysch

340,00 kr

Här är den glada grisen plysch, som är att krossa! Hon älskar barn och älskar att tillbringa tid med dem och få dem att skratta och bli glada! Här är en ny vän som du kan ha galna äventyr med!
Den glada grisen är en söt plyschleksak som kommer att göra dina små barn glada. Den glada grisen är en ljusrosa gris med glittrande ögon och plyschdjuret Happy Pig är 25 cm högt. Den är tillverkad av ett mjukt tyg och är idealisk för barnets små händer.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Happy Piggy Plush Piggy Plush Animals 87aa0330980ddad2f9e66f: 25cm

Glad gris plysch

Den glada grisen är så söt och öm att du inte kan låta bli att ge honom en stor, kärleksfull kram! Grisen är en medlem av den vilda lilla djurfamiljen och är ett intelligent och tillgivet djur som älskar att rulla runt i leran och leka i det höga gräset. Grisar är också kända för sin kärlek till mat och sin förmåga att få i sig en stor mängd mat på kort tid! Detta glada grisplysch är perfekt för djurälskare eller alla som letar efter en söt och rolig present. Den här plyschan är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg, är behaglig att röra vid och mäter cirka 25 cm i längd. Grisens ljusrosa kropp är sammansatt med svarta knappar över ögonen, vilket ger den ett glatt och vänligt utseende. Oavsett om du letar efter ett nytt fantasidjur eller bara en kamrat att titta på tv med skulle den här plyschan vara ett utmärkt val!

Den lilla grisen

Grisen är ett mycket sött djur som är känt för sin passion för att ta stora gyttjebad och äta hela dagen! Här är ett bedårande djur!
Min plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

25cm

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Matériaux

Coton