-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Söt grå elefant plysch

227,00 kr

Den här gulliga grå elefantens plysch har bara en önskan: att gosa med din bebis. Ge den till ditt barn för att det ska ha roligt på tuppluren eller när det är dags att sova. Med sina stora ben och sin imponerande snabel är den här söta grå elefantens plysch lätt att ta tag i. Mjuk och mjuk kommer den att vara en fantastisk följeslagare för en liten flicka eller pojke.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Söt grå elefant plysch Djurplysch Material: Bomull

En söt liten uppstoppad elefant

Den här mycket söta elefantens plysch är ivrig att leka med ditt barn. Hon skulle älska att berätta om sina äventyr och ge honom stora kramar med sin mjuka päls och sina söta små betar. Den är tillverkad av mycket mjuka material som känns mjukt och är perfekt för att gosa med. Hans snabel och öron är mycket uttrycksfulla och han har en kort, bedårande svans. Hans ljusa, mandelformade ögon ger den här elefanten en underbar personlighet. Han kommer garanterat att bli en fantastisk följeslagare för alla åldrar.

Vår kloka och välvilliga vän

Elefanten är känd för sitt otroliga minne (den sägs ha slagit rekord i Dr Kawashimas spel), sin visdom och sin livslängd. Han kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor han kommer i kontakt med. Upptäck hela vår samling av plyschor med elefanter och du kommer att bli ga-ga över dem.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Taille

20 cm