-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Rosa och lila nallebjörn i samlingsbox

714,00 kr

Den rosa björnplyschens samlingsbox är så söt! Den här nallen älskar att ges som gåva på Alla hjärtans dag för att representera den kärlek som visas för personen som får den!

Den här nallen är cirka 40 cm hög och är tillverkad av högkvalitativ plysch med en snygg finish.

Den här söta rosa björnen kommer med en samlarbox som innehåller allt du behöver för en perfekt plysch. Den rosa björnen är 40 cm hög och är tillverkad helt i rosa tyg med lilarosa accenter. Björnen är förpackad i en plastlåda.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Rosa och lila teddybjörn Alla hjärtans dag plysch Material: Bomull

Rosa och lila nallebjörn i samlingsbox

Den rosa plyschbjörnen är en mycket omtänksam present till Alla hjärtans dag! Tillsammans med vackra kärleksord kommer denna plysch att glädja den som får den i present! Du kommer att älska detta vackra plysch att ge till ett barn eller din flickvän på ett speciellt datum för dig.

Kärlekens dag

Alla hjärtans dag, den 14 februari, är känd över hela världen! Det är en dag för att visa vår kärlek till våra nära och kära och för att berätta hur mycket de gör våra liv bättre!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Sexe

Unisexe

Storlek

40cm