-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Elefant Färgglada Overaller

284,00 kr852,00 kr

Vi presenterar den nya färgglada plyschelefanten i dungaree! Den här plyschan är färgglad och har en overall, vilket gör den perfekt för barn i alla åldrar. Dessutom uppmuntrar den här förtjusande elefanten till fantasifull lek full av fantasiäventyr!

Barn som älskar djur kommer att bli förtjusta i sin nya plysch Elefant!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En rolig look

Välkommen till det senaste tillskottet i vår plyschkollektion! Vår färgglada Dungaree Elephant plysch kommer garanterat att bli en succé för barn i alla åldrar och vuxna. Med sin unika och livfulla design kommer den här leksaken att sticka ut från mängden.
Den är mjuk att röra vid, vilket gör den perfekt att gosa och leka med. Den här leksaken kommer garanterat att ge många timmars underhållning med sina klara färger.

En färgglad liten plysch

Vi presenterar den färgglada dungaree-elefanten i plysch – ett unikt och roligt tillägg till ditt barns samling av gosedjur! Vår gosiga elefantplysch är tillverkad av högkvalitativa tyger och har en bedårande overalldesign. Den kommer inte bara att ge glädje åt din lilla, utan den fungerar också som ett tröstande verktyg för barn som går igenom svåra omständigheter.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton PP