-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Elefant med kronad kung plysch

284,00 kr511,00 kr

Vi presenterar Crowned King Elephant – en lyxig och livfull plyschelefant som är värdig ett kungligt lekrum! Denna unika kungliga plysch är tillverkad av slitstarka material, med ljusa färger och massor av mjuka strukturer att utforska. Den realistiska krönet har guld- och silvertoner som gnistrar vackert i ljuset och ger en extra touch av storslagenhet till alla lek- eller läggdagsaktiviteter. Ingen detalj har förbisetts i det här omsorgsfullt tillverkade mästerverket – stammen kröker sig graciöst, medan de ljusa ögonen och det välkomnande leendet ger en varm känsla i alla miljöer. Din lilla kommer att ha timmar av fantasifullt nöje med sin alldeles egna elefantplysch!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

En fantastisk plyschleksak

Vi presenterar den krönta kungens elefantplysch! Den här elefantens plysch som är större än livet kommer garanterat att ge alla ett leende på läpparna. Den är expertutformad och tillverkad av de mjukaste, lyxigaste tygerna och har en plyschkropp med ett krönt huvud – redo att bli kung i alla rum den bor i. Dess unika design gör att ingen bit är den andra lik, vilket gör den till ett unikt föremål för stolta ägare runt om i världen. Den har till och med en robust innerram som gör den perfekt för lek, kramande och mycket mer Inget hem är komplett utan denna speciella vän! Plyschan kommer att ge timmar av glädje och komfort i alla miljöer. Oavsett om det är för att pryda ditt lekrum eller bara för att mysa med kommer han verkligen inte att göra dig besviken! Så se till att beställa din idag – för när du väl har lagt till detta otroliga konstverk till din samling kommer du aldrig att vilja ha en annan plysch igen.

Kungen av plysch

Välkommen till den krönta kungens värld av elefantplysch! Det här majestätiska djuret kommer garanterat att bli en uppskattad medlem av din familj. Den här produkten är utformad för både lek och visning, med fantastiska detaljer som kommer att se bra ut i alla rum. Det detaljerade utsidan inkluderar plyschpäls, fluffiga öron och en stor snabel, medan dess karismatiska utseende inkluderar en elegant krona som passar för kungligheter. Den här högkvalitativa elefantleksaken är perfekt för fantasifull lek eller för att gosa med. Handarbetet ger en glimt av den kärlek som låg bakom tillverkningen av denna unika plysch. Förutom att den är mjuk och bekväm ger dess realistiska utseende dina små en ursäkt för att utforska en värld bortom sin egen. Detta konstverk passar perfekt för barn från 3 år och uppåt och kommer att få fram det inre barnet i alla som tar del av dess majestät Låt den krönta elefantkungens plysch inspirera ditt hem. Dess lekfulla närvaro kommer att välkomnas i både barnrum och vardagsrum. Ta in djurrikets magi i ditt hem med den här kungliga karaktären!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton PP