-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Disney lila elefant plysch

386,00 kr

Letar du efter en speciell och unik present till ett barn? Då behöver du inte leta längre än till den lila Disney-elefanten i plysch! Detta bedårande plysch mäter 26 cm och är tillverkat av högkvalitativ bomull. Den kommer garanterat att sätta ett leende på ett barns ansikte.

Denna charmiga Disney-elefant är perfekt för småbarn! Den lila elefantplyschleksaken är tillverkad av mjuka material och kommer med ett fint polkadotmönster. Små pojkar och flickor kommer att älska denna bedårande djurvän!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Får ditt barn att le

Den här lila Disney-elefantplyschan kommer garanterat att få ditt barn att le. Den här söta och roliga elefanten mäter 26 cm och är tillverkad av högkvalitativ bomull och är en fantastisk present till alla barn. Högkvalitativt lila Disney-elefantplysch med utsökt finish och detaljer. Öronribborna är uttalade, snabeln är robust och svansen är helt ledad. De ljusa ögonen och det lekfulla ansiktsuttrycket gör den här elefanten ännu mer uttrycksfull och finurlig. Disney plyschleksaker ger en touch av magi till din vardagsmiljö med betoning på individualitet, stil och kreativitet. Den här kollektionen av samlarprodukter är utformad för fans i alla åldrar som söker oklanderlig kvalitet, innovativ design och en touch av fantasifull humor i sina liv.

Vår kloka och välvilliga vän

Elefanten är känd för sin otroliga minne, sin visdom och sin livslängd. Den kommer att ge välstånd och välvilja i hjärtat på de människor som kommer i kontakt med den. Upptäck hela vår samling av plyschdjur med elefant, du kommer att bli galen av glädje.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Peluche

Remplissage

Coton PP

Dimensions

26cm