-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Gosedjur Svart Gorilla

284,00 kr568,00 kr

Upptäck den svarta gorillan, som är så söt med sin busiga blick! Hon älskar att leka, klättra i träd och hjälpa barn att upptäcka djungeln! Kom igen!
Han är täckt av tjock, glänsande svart päls som skyddar honom från väder och vind och ger honom ett majestätiskt utseende. Svarta gorillor lever i grupper i de täta skogarna i Centralafrika, främst i Demokratiska republiken Kongo, Rwanda och Uganda.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Svart gorilla plysch apa plysch djur a7796c561c033735a2eb6c: Svart

Svart gorilla plysch

Den svarta gorillan älskar att gå i djungeln, leka kurragömma, men också att gosa med barnen innan de somnar! Black Gorilla Plush är en otrolig plyschkopia av det berömda djuret. Dess stora svarta ögon och uttrycksfulla nos är perfekt för barn som älskar djur. Plyschan är fylld med skumflingor av hög kvalitet, vilket gör den mjuk och smidig. Dess svarta päls är mjuk vid beröring och den har en lång, flexibel svans. Den svarta gorillaplyschan är en fantastisk följeslagare för barn som älskar djur.

Energigivande med din favoritapp

Apan är kärleksfull, intelligent, nyfiken och mycket social och är en idealisk följeslagare. Den är växtätare och har en mycket kraftfull energi! Så om du gillar att springa, hoppa och snurra hela dagen är apan något för dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Svart

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton