-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Gosedjur Blå Gorilla

284,00 kr568,00 kr

Upptäck den blå gorillan som älskar skämt! Hon älskar att bära barn på sin rygg och få dem att upptäcka djungeln! Kom igen!

Den här vackra blå plyschgorillan är den perfekta följeslagaren för barn! Hans mjuka, silkeslena päls är oemotståndlig och hans stora, uttrycksfulla svarta ögon gör honom omöjlig att glömma. Den här plyschgorillan är hela 48 cm lång och är den perfekta presenten för barn i alla åldrar !

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Svart gorilla plysch apa plysch djur a7796c561c033735a2eb6c: Svart

Blå gorilla plysch

Den blå gorillan ger barnen mycket kärlek! Den får dem att skratta, tar väl hand om dem och får dem att upptäcka världen!
Generös gorillaplysch i djupblått med vita accenter på kinderna och magen. Plyschorna är insvepta i mjuk, silkeslen päls och är vackert förpackade i en matchande presentförpackning.
Plyschorna är ett utmärkt val för både barn och vuxna och skulle vara ett bra tillägg till vilken plyschsamling som helst.

Energigivande med din favoritapp

Apan är kärleksfull, intelligent, nyfiken och mycket social och är en idealisk följeslagare. Den är växtätare och har en mycket kraftfull energi! Så om du gillar att springa, hoppa och snurra hela dagen är apan något för dig.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Svart

Sexe

Unisexe

Tranche d'âge

> 3 ans

Matériaux

Coton