-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Alpackaplysch med färgglad päls

284,00 kr

Här är ett vackert och stort plysch av en alpacka (som ofta förväxlas med sin kusin laman). Visste du att alpackaull är den finaste och lyxigaste ullen i världen? Vackert plysch av hög kvalitet i 6 olika färger, med ett fint mönster på sidorna. En garanterad succé hos dina barn.

Den färgglada alpackaplyschan är en riktig present till en speciell dag, oavsett om det är en födelsedag, ett jubileum eller någon annan händelse. Den här plyschan är tillverkad av mjukt, silkeslent tyg med en texturerad päls som är mycket behaglig att röra vid. Pälsens ljusa färger är attraktiva och påminner om en regnbåge. Plyschan är cirka 25 cm hög.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Alpaca Plush with Colorful Dress Alpaca Plush Animals a7796c561c033735a2eb6c: White|Brown|Pink|Red|Green|Violet

Leende alpacka

Fantastisk plyschalpaka! Den är supermjuk att röra vid och vi vet att den är en bra present om ditt barn älskar djur. Han kommer att göra den till sin nya favoritkompis. Den här alpackaplyschan är supermjuk och gosig med sin färgglada päls! Den är lätt att ta hand om och blir en bra följeslagare för alla som älskar djur. Dess unika päls kommer att ge den mycket karaktär och den kommer att bli en fantastisk dekoration för ditt hem.

Lamas kusin, alpackan

Alpackan är ett föga känt djur på grund av sin kusin laman. Den är dock mycket uppskattad för sin fina ull. Ta dig tid att ge honom lite kärlek och beundra honom. Hitta alla våra alpackakramdjur på hemsidan.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Storlek

25cm