-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Alpacka plysch med långt hår

227,00 kr

Det här plyschet är en alpacka, lamas kusin (men inte att förväxla). Supermjuk plysch med rosa öron, att ge i present till dina barn för att dekorera rummet eller sova med. Ett mycket trevligt plyschdjur som ditt barn inte kommer att kunna lämna snart.

Detta vackra alpackaplyschdjur är tillverkat av mjukt plysch med långa silkeslena hår. Den är cirka 23 cm hög och är perfekt för att gosa med eller för att dekorera ditt hem. Alpackor är kända för att vara mycket tillgivna och det här plyschet kommer att göra ditt hem varmare.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Alpacka plysch med långt hår Alpacka plysch Djur Färg: Brun

En bedårande alpacka

Ett mjukt alpackaplysch som kommer att glädja ditt barn och ge det mycket kärlek och ömhet. Ett nytt husdjur att skämma bort. Denna vackra alpackaplysch är långhårig, mjuk och lyxig. Dess päls är silkeslen vid beröring och mycket behaglig. Den är mycket mjuk, fluffig och bekväm, vilket gör den idealisk för barn eller alla som älskar gosedjur. Den är också mycket hållbar och kan lätt hålla i många år om den sköts på rätt sätt. Denna plysch är verkligen ett bra val om du letar efter en plysch av högre kvalitet än andra märken.

Lamas kusin, alpackan

Alpackan är ett föga känt djur på grund av sin kusin laman. Den är dock mycket uppskattad för sin fina ull. Ta dig tid att ge honom lite kärlek och beundra honom. Hitta alla våra alpackakramdjur på hemsidan.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Remplissage

Coton PP

Storlek

23cm