-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Tsum tsum plysch

170,00 kr

Polochon är prinsessan Ariels fiskvän. Den här söta och gosiga fisken finns nu tillgänglig som tsum tsum-plysch, vilket ger dig möjlighet att ha roligt med dina barn eller vänner.

Tsum tsum Polochon plysch är en fantastisk present till barn och vuxna som älskar söta uppstoppade djur! Plyschan är tillverkad av mjukt och bekvämt tyg, perfekt för att gosa eller leka med. Plyschens mått är 9 cm höga.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Tsum Tsum plysch leksak Tsum Tsum Tsum Okategoriserad a7796c561c033735a2eb6c: Flerfärgad

Disney-figurer

Alla Disney-figurer lyckas lämna en del av sig själva i barnens hjärtan, och den här lilla fisken är inte annorlunda, barn har älskat honom sedan han dök upp tillsammans med Ariel. Den här tsum tsum-plyschan är den perfekta julklappen. Denna förtjusande Polochon Tsum Tsum plysch är perfekt för fans av dessa söta figurer. Polochon är en gul fisk. Hans ljusa svarta ögon är uttrycksfulla och han har en liten mun. Hans silkeslena svans är gul med mörkblå ränder. Han är mjuk att röra vid och är perfekt att kramas om eller ställa på en hylla som samlarobjekt.

Miniatyrplysch

Tsum tsum-plyschleksaker är en typ av miniatyrplyschleksaker som passar bättre för spädbarn, men som även kan betraktas som ett samlarobjekt av vuxna, som påminner om barndomens tid.
Disney - Plyschfigurer, 9cm miniplysch, tecknad film, barngåva, samlarfigurer Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Storlek

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans