-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Dumbo Tsum Tsum

170,00 kr

Upptäck vårt tsum tsum Dumbo-plysch ! Dumbo är en elefant med jätteöron som kan flyga tack vare dem! Det stämmer, en flygande elefant! Barnen hemma känner honom väl och älskar att se honom på tv! Ge detta vackra plysch i julklapp och gör ett barn lyckligt!
Tsum Tsum Dumbo plysch är en modell av den berömda tecknade figuren med samma namn.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Tsum Tsum Dumbo Plush Tsum Tsum Tsum Okategoriserad a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Att omvandla ditt problem till en fördel

Dumbo är mycket berömd på grund av sina stora öron, han blev retad av sina vänner, men han lyckades vända sitt problem till en fördel och blev den mest berömda elefanten av alla, dina barn kommer att älska denna tsum tsum plysch!

Tsum Tsum Dumbo plysch är en fantastisk gåva för Disney-fans. Dumbo är en söt och tillgiven liten elefant som har fångat miljontals människors hjärtan runt om i världen. Det här plyschet är troget den ursprungliga karaktären och kommer att älskas av Disney-fans. Den är mjuk vid beröring och mycket behaglig att gosa med. Knappögonen är extremt uttrycksfulla och kommer att ge liv åt din plysch. Sammetöronen är mycket attraktiva. Kvaliteten på de använda materialen är oklanderlig och kommer att garantera ett långt liv för din Tsum Tsum Dumbo-plysch.

Miniatyrplysch

Tsum tsum-plyschleksaker är en typ av miniatyrplyschleksaker som passar bättre för spädbarn, men som även kan betraktas som ett samlarobjekt av vuxna, som påminner om barndomens tid.

Disney - Plyschfigurer, 9cm miniplysch, tecknad film, barngåva, samlarfigurer Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Storlek

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans