-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Gosedjur Stitch Tsum Tsum

170,00 kr

Minns du stygn? Den mysigaste blå utomjordingen någonsin! Nu kan du ha honom i ditt hem med denna tsum tsum-plysch som kommer att se bra ut i ditt hus. Det är en plyschleksak som älskas av miljontals människor, även vuxna! Så dra nytta av denna unika möjlighet innan det är för sent!

Tsum tsum Stitch-plyschan är en perfekt present för Lilo och Stitch-fans! Den här söta och kramvänliga plyschan är tillverkad av soft touch-tyg och är cirka 9 cm hög.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Tsum Tsum Stitch Plush Tsum Tsum Tsum Okategoriserad a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Hawaiis mest kända tecknade film

Stitch och hans vän Lilo är Hawaiis mest kända tecknade figurer. Stitch, som är resultatet av ett laboratorieexperiment, var tänkt att glädja barn och verkar ha lyckats, eftersom han fortfarande är en av barnens favoriter bland gosedjuren i dag.
Tsum tsum Stitch är en söt och gosig plyschdjur från den berömda tecknade och animerade filmen Lilo & Stitch. Han är tillverkad av mjukt plyschmaterial, vilket gör honom perfekt att gosa med. Hennes ljusa ögon och busiga leende kommer att glädja både unga och gamla, medan hennes mun i form av ett ”o” ger henne ett unikt utseende. Den här plyschan är en fantastisk följeslagare för barn, oavsett om de är Lilo & Stitch-fans eller inte. Den är också en utmärkt present vid speciella tillfällen som födelsedagar eller jul.

Miniatyrplysch

Tsum tsum-plyschleksaker är en typ av miniatyrplyschleksaker som passar bättre för spädbarn, men som även kan betraktas som ett samlarobjekt av vuxna, som påminner om barndomens tid.

Disney - Plyschfigurer, 9cm miniplysch, tecknad film, barngåva, samlarfigurer Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Storlek

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans