-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Donald tsum tsum plysch

170,00 kr

Upptäck vår senaste nyhet, Kalle Anka i miniversion! Denna tsum tsum-plysch är värd ett samlarobjekt! Den mest kända ankan genom tiderna i en liten plysch som du kan ha på din hylla eller ge till ditt barn som älskar honom så mycket.

Tsum Tsum är Disneys galna och söta nya figurer! Och här har du chansen att ta hem det ikoniska plyschet Kalle Gås! Den här plyschan är extra mjuk, perfekt för att gosa med och god natt. Tsum Tsum-kollektionen består av en mängd olika Disney-plyschdjur, alla med sina egna unika ansiktsuttryck!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Donald Tsum Tsum Plush Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Vuxna som gillar att titta på tecknade filmer

Det är mycket vanligt att vuxna gillar att titta på tecknade serier, många tittar fortfarande på de Disney-tecknade serierna som är omöjliga att glömma, så den här tsum tsum plyschan är perfekt för dem. Varje tsum är mjuk att röra vid och perfekt för en kramsession. Om du letar efter en söt och kärleksfull gåva är Disneys tsum tsum-plyschor något för dig! Dessa charmiga små plyschleksaker i form av Disneyfigurer är perfekta för alla fans av det berömda varumärket. Du hittar garanterat din favoritfigur i vårt breda utbud. Kalle är en antropomorfisk anka som skapades 1934 av Walt Disney. Han är en av Musse Piggons bästa vänner. Kalle är vanligtvis en livlig karaktär som ofta hamnar i knepiga situationer, men han vinner alltid i slutändan tack vare sitt mod och sin beslutsamhet.

Miniatyrplysch

Tsum tsum-plyschleksaker är en typ av miniatyrplyschleksaker som passar bättre för spädbarn, men som även kan betraktas som ett samlarobjekt av vuxna, som påminner om barndomens tid.
Disney - Plyschfigurer, 9cm miniplysch, tecknad film, barngåva, samlarfigurer Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Multicolour

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Mångfärgad

Storlek

9cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<3ans