-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nightlight plysch igelkott stjärnhimmel projektor

681,00 kr

Igelkotten Starry Sky Projector Nightlight är en pälsnattlampa för bebisar som har en stjärnhimmelprojektor, mjuk musik och en pälsnattlampa. Det är ett av de mest effektiva verktygen för att lugna ditt barn och ge det den djupa sömn det förtjänar.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Nattljus päls igelkott stjärnhimmel projektor plysch Fantastisk plysch musikalisk a7796c561c033735a2eb6c: Grå

Att få en god natts sömn

Den här nattlampan i plysch är perfekt för att hjälpa de små att somna på ett bekvämt och naturligt sätt. Med dess musik kan du vara säker på att du kommer att sova gott resten av natten.

Ingen rädsla för mörkret längre!

För spädbarn är nattljuset en viktig del av deras sömn, och för dig är det viktigt att barnet inte vaknar när det är mörkt omkring det. Dekorera platsen där han sover med en plyschig nattlampa som är fantastisk.
Nightlight turtle starry sky projektor Fantastisk plysch musikalisk a7796c561c033735a2eb6c: Brun

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grått

Matière

Coton

Batterie

piles AAA