-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Harry Potter Malfoy plysch

340,00 kr

Draco Malfoy, Harry Potters första rival, representeras av den här plyschan. En listig och smart trollkarl från huset Slytherin. Ditt barn vill vara hans vän och kommer att hjälpa honom att ändra sina attityder.

Harry Potter Malfoy Plysch är en charmig liten ormplysch som representerar karaktären Draco Malfoy, en av de främsta antagonisterna i J.K. Rowlingk:s berömda roman Harry Potter. Den här lilla leksaken är perfekt för fans av karaktären och Harry Potter-sagan! Plyschan är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg, vilket gör den mycket behaglig att röra vid. Den har också en krok där du kan hänga din favorithund på.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Harry Potter Plysch Harry Potter Plysch Material: Bomull

Den stiliga trollkarlen Malfoy

Den här Malfoy-plyschan är mycket attraktiv med sina vackra grå ögon och sitt blonda hår. Han kommer att vara den perfekta följeslagaren för ditt barn. Malfoy-plussar är Harry Potters bästa vänner. Dessa små monster hjälper dig att dekorera ditt sovrum och hålla dina resväskor organiserade. De högkvalitativa materialen och den noggranna konstruktionen garanterar en lång livslängd och ett fantastiskt utseende.

Bli den största av alla trollkarlar

Upptäck vår otroliga kollektion av Harry Potter-leksaker, direkt från J.K Rowlings berömda universum! Ge dig ut på äventyr med Harry, Ron och Hermione och åk till Hogwarts för att lära dig magi och bli den bästa trollkarlen i världen!

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Taille

30cm