-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Plyschkudde med enhörning

511,00 kr1.079,00 kr

Vill din dotter ha en enhörningsplysch? Du är bara ett steg från att förverkliga hennes dröm! Den här vackra enhörningen finns i två färger och tre storlekar, så den kan användas som dekoration eller som en vanlig plyschleksak som du använder för att sova och leka.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Dekoration

Den här enhörningsplyschan är en fantastisk dekoration för en liten flickas rum. Färgerna matchar perfekt med färgerna i din dotters rum, vilket gör att den ser bra ut på en hylla i hennes rum.
Enhörningsplyschkudden är en perfekt present till både barn och vuxna. Den här produkten är tillverkad av 100 % polyester och är mycket mjuk att känna på. Den kan också tvättas i maskin i kallt vatten. Enhörningsplyschkudden är cirka 90 cm hög.

Datorstativ

Den här enhörningsplyschan har flera syften, men ett som är särskilt framträdande är att den kan användas som stöd för datorn när den ligger i sängen, vilket förbättrar hållningen för din dotter eller den som använder den.

Enhörning plyschkudde på en kvinna med dator i sängen

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Rosa, Vit

Storlek

50cm, 60cm, 90cm

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans