-10% Kod SPG10 upp till 26/06/2024

Söt grön drake i plysch

568,00 kr

Upptäck den här otroliga lilla gröna draken, en mjuk plysch som får ditt barn att drömma. En fantastisk varelse som tar ditt barn med sig till underbara och fantastiska äventyr.

Njut av magiska stunder med ditt barn och denna plysch, den är full av ömhet och den är så mjuk att den känns.

Det är omöjligt att inte falla för den här vackra gröna draken plysch! Den är tillverkad av mjukt och silkeslent plysch, med texturerade fjäll och en lång slingrande hals.

Hans vingar är en vacker bakgrund för hans smala figur. Den här draken är en fantastisk följeslagare för både barn och vuxna, och kommer garanterat att göra folk glada var han än går!

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Grön drake plysch för söt Drake plysch Fantastisk 87aa0330980ddad2f9e66f: 36cm

En otroligt grön drake!

Den här draken har stora ögon, långa ögonfransar och små rosa fläckar.Den här plyschan är så fantastisk och magisk. Draken är verkligen för söt. En ofarlig varelse med massor av historier att berätta för ditt barn. Den här lilla gröna draken är så söt! Den är gjord av mjukt plysch och är perfekt för barn att gosa med. Den är helt vadderad för bekväm användning. Vingarna är flexibla och kan fällas ihop för enkel förvaring. Ögonen är gjorda av hårdplast för optimal säkerhet. Den här lilla draken är perfekt för barn i alla åldrar och kommer att bli en fantastisk följeslagare för blivande äventyrare!

Draken, den legendariska fågeln

Draken är symbolen för den ursprungliga kraften. Den är herre över alla element: eld, vatten, luft och jord. Som andlig vägledare är den en kraftfull allierad i vårt dagliga liv tack vare sina fantastiska stärkande och kraftfulla egenskaper. Upptäck alla våra drakplyschdjur med heta kampanjer på webbplatsen.
Drake plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

36cm

Matériau

Coton

Färg

Grön