-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Drakandan plysch

397,00 kr

Letar du efter en present till ditt barn som är ett fan av drakuniversumet?

Vi har lösningen med vårt plysch med dragonand som är en fantastisk varelse som kommer att ta ditt barn till ett magiskt universum fyllt av underbara drömmar, den är så mjuk och originell att den kan dekorera ditt barns rum till exempel.

Detta plysch är mjukt och behagligt att röra vid. Den är tillverkad av mjukt tyg av hög kvalitet och är perfekt för inomhusbruk. Plyschan är fylld med minnesskum för bekväm användning.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Dragon Spirit Plush Dragon Plush Fantastic a7796c561c033735a2eb6c: Grön

Drakens ande!

Gillar ditt barn drakar? Slösa då ingen tid och upptäck vår fantastiska 30 cm långa drakplysch, som också är en perfekt liten kudde för att hjälpa ditt barn att somna snabbt. Den här draken är direkt hämtad från den berömda japanska manga, The Spirit of the Dragon. Den mjuka och plyschade drakandan med realistiska detaljer och former. Ditt barn kan ta med sig den överallt tack vare den kompakta storleken, svår att motstå, barn kommer att älska dessa mjuka små plyschdjur. Bra present att ge till ett barn som älskar drakar eller uppstoppade djur

Draken, den legendariska fågeln

Draken är symbolen för den ursprungliga kraften. Den är herre över alla element: eld, vatten, luft och jord. Som andlig vägledare är den en kraftfull allierad i vårt dagliga liv tack vare sina fantastiska stärkande och kraftfulla egenskaper. Upptäck alla våra drakplyschdjur med heta kampanjer på webbplatsen.
Drake plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Grön

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans

Storlek

30cm