-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Bubble Tea Boba skrattar plysch

193,00 kr1.079,00 kr

Den här leende Bubble Tea-plyschan är gosig och söt och perfekt för alla som behöver lite extra värme och komfort i sitt liv. Hon är tillverkad av mjukt beige och vitt tyg och kommer garanterat att bli en snabb favorit. Oavsett om du myser med den i soffan eller använder den som en dekorativ kudde, kommer denna Bubble Tea-plysch garanterat att ge dig ett leende på läpparna.

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna

Så gulligt!

Bubble Tea Boba är en mjuk leksak i form av en boba, det berömda japanska pärlteet. Den är mjuk att röra vid och perfekt för teälskare! Bubble Tea Boba plysch är en söt och rolig plyschleksak, perfekt för barn och vuxna som älskar bubbelte! Plyschan är formad som en boba, den populära bubbelte-ingrediensen, och är tillverkad av mjukt och fluffigt tyg. Den är cirka 12 cm hög och 6 cm i diameter, vilket gör den perfekt att ta med sig överallt.

Bara gott!

Letar du efter en ny bästa vän? Kolla in vår skrattande Bubble Tea plysch! Den här förtjusande Bubble Tea-plyschan kommer garanterat att ge dig ett leende på läpparna, oavsett hur din dag ser ut. Den här plyschvännen är perfekt för tupplurar, för att kela vid läggdags eller bara när du behöver en kram. Vår leende plysch kommer garanterat att bli ditt nya favorit sätt att koppla av på. Den här leksaken är tillverkad av mjuka material av hög kvalitet och är byggd för att hålla länge.

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

POLYESTER