-10% Kod DCN10 upp till 01/01/2024

Sömma små plysch

170,00 kr

Stitch är en 10 cm lång plysch som har blanka ögon och bara väntar på att bli kramad. En bra följeslagare för alla ditt barns aktiviteter. Vårt lilla blåa monster är en dröm som går i uppfyllelse! Här är det senaste tillskottet i familjen, plyschet Stitch! Den här gosiga lilla killen kommer garanterat att bli ditt barns favoritkompis. Stitch plysch är tillverkad av mjuka och gosiga material och har den perfekta storleken för att gosa och bära. Ditt barn kommer att älska hans stora blå ögon och förtjusande ansikte. Stitch plysch är också idealisk för lek tack vare sin hållbara konstruktion.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Stitch Plush Disney Plush 87aa0330980ddad2f9e66f: 10cm

Stygn

En vän som inte är lik någon annan, men som kommer att vara en idealisk lekkamrat för ditt barn. En mjuk och rörande plysch som du vill krama hårt. Den kommer garanterat att tåla många timmars kramande. Beställ nu och låt ditt barn upptäcka glädjen i att äga sin egen Stitch-plysch!

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Storlek

10cm

Matériaux

Coton

Tranche d'âge

0-15 ans