-10% Kod RDM10 upp till 01/06/2024

Minnie plysch stjärna klänning

454,00 kr909,00 kr

En förtjusande Mimmi Pigg-plysch med en stjärnblå klänning. En plysch som finns i flera storlekar, från liten till 1m35 för en plysch i mänsklig storlek.

Disneys Mimmi Pigg plysch, med en rosa tygklänning med en glitterstjärna på framsidan. Denna härliga plysch är perfekt för barn som älskar den berömda musen. Minnie är ultramjuk och gosig och blir en underbar present till alla Disney-fans!

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Minnie plysch stjärnklänning Disney plysch 87aa0330980ddad2f9e66f: 55cm|75cm|95cm

Stjärniga Minnie

En plysch som får oss att drömma. Vår Disney-hjältinna full av magi. Sedan 2018 har Mimmi Pigg sin stjärna på Hollywood Walk of Fame. Mimmi Pigg är klädd i en sprudlande svart stjärnspänd stretchklänning. Dess stora öron och imponerande storlek gör den till en unik och oförglömlig gåva för Minnie-fans. Den här plyschan är tillverkad av tyg och stickat tyg och kommer garanterat att leva upp till alla förväntningar. Den är också mjuk att röra vid och behaglig att gosa med.

Upptäck vår samling av Disney-plysch

Upptäck vår kollektion av gosedjur med din favorithjälte i tecknad form: Det finns många fler: Lejonkungen, Den lilla sjöjungfrun, Lilo och Stich, Mickey, Snödrottningen och många fler. Upptäck alla våra Disney-plyschdjur på vår webbplats.
Disney plysch

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Matériau

Coton

Tranche d'âge

> 3 ans