-10% Kod RDA10 upp till 01/05/2024

Nallebjörn med kostym

681,00 kr

Har du någonsin funderat på att ge en nallebjörn till ditt livs kärlek på Alla hjärtans dag? Den berömda Ted-björnen i kostym med en bukett blommor! En perfekt gåva för alla kvinnor och en som kommer att göra din mycket glad att få denna super originella Ted nallebjörn, som är mycket välkänd tack vare filmen som han medverkar i. Utnyttja denna unika möjlighet som kommer att göra din flickvän väldigt glad.

I lager

Gratis leverans från 565 kr och uppåt

  • Leverans med spårning i Sverige
  • 14 dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Våra plyschor är gjorda med kärlek ♥
vit dekorationsstjärna
Nallebjörn med kostym plysch Alla hjärtans dag a7796c561c033735a2eb6c: Beige|Svart

Bevis på kärlek

Ted är en nallebjörn som var huvudperson i en film där han lever och pratar som en människa. Björnen med den här kostymen är ett bra bevis på kärlek till den person du har vid din sida.
Ted gillar att ha roligt och är alltid redo för nya äventyr. Han är en mycket tillgiven och gosig nallebjörn som kommer att ge mycket ömhet till sin nya ägare. Ted är klädd i en fin kostym som ger honom en mycket chic look. Han är perfekt för barn från 3 år som vill adoptera en ny nallekompis.

Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag är en av årets viktigaste dagar när det gäller kärlek. Det finns inget bättre än att ge ditt livs kärlek en nallebjörn för att visa hur mycket du älskar dem. Nallebjörnar är ett utmärkt sätt att visa sina känslor.

Tvålrosor presentförpackning med söt nallebjörn Uncategorized a7796c561c033735a2eb6c: Pink|Red

Om Min-gosedjur

Min-Gosedjur är specialiserad på försäljning av plyschleksaker, och du kan njuta av ett brett utbud av produkter för dina barn och din familj. Denna plyschbutik har blivit en riktig referens, eftersom den erbjuder en samling produkter för både barn och vuxna.

Liten flicka undersöker sin nalle med ett förstoringsglas
Flera uppstoppade djur som hänger från ett räcke

Ofta ställda frågor

Här är leveranstiderna (i genomsnitt):

När din beställning har verifierats behandlar vi beställningen inom 24 arbetstimmar och sedan skickas din beställning inom 72 timmar. Våra paket levereras vanligtvis inom 8 arbetsdagar, men det finns en maximal fördröjning på 15 (arbets)dagar för leverans överallt i världen.

Du kommer att få ett e-postmeddelande om var ditt paket befinner sig så att du kan spåra det med förtroende.

Hela produktionscykeln för våra plyschleksaker övervakas ständigt av professionella personer i vår verkstad för att garantera högsta kvalitet.

Vi utför ofta kvalitetskontroller för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse med våra bedårande plyschleksaker.

Min-gosedjur tar du inga risker! Om storleken inte passar dig tar vi hand om returkostnaderna inom 14 dagar för att byta ut den mot en plysch i rätt storlek. Om du vill ha vår försäkring för 100 % nöjd eller återbetalning finns den tillgänglig i kassan.

Vi har bara några timmar på oss att ändra adressen. Om din leveransadress är felaktig, vänligen kontakta oss via e-post och ge oss den korrekta leveransadressen så snart som möjligt. En felaktig leveransadress kan leda till eller förhindra leverans till en annan plats än den avsedda. I dessa fall kan vi inte hållas ansvariga.

Hipopotamus gosedjur som förvaras i ett litet vitt trähus
2 vita stjärnor

Ytterligare information

Färg

Beige, Svart

Matériau

Coton

Tranche d'âge

<5ans

Storlek

45cm